onsdag 20. januar 2010

Null hull=premie fra Lene Bjerre

I dag hadde jeg min årlige visitt til tannlegen. Denne gangen med en klump i halsen, og økende tannlegeskrekk. Jeg har kjent ising i en jeksel, og var sikker på at jeg ville få et møte med den grusomme borren. Det er mange år siden sist, men smerten man blir påført under denne seansen glemmer man ikke.

Til min store glede bugnet venteværelse av spennende interiørblader. Jeg sank ned i sofaen og fordypet meg i en utgave av Bo bedre. Men jeg ble raskt innhentet av virkeligheten. Etter et opphold på røntgenrommet, måtte jeg hjelpe tannlegen med å snu bildene riktig vei på dataskjermen. Han hadde fått nytt dataprogram, og mestret ikke det ennå.. Gammel mann nå, tannlegen min. Jeg tenkte at dette er jo absurd. Her driver jeg og hjelper tannlegen med å finne hullet i jekselen min, slik at han kan torturere meg med borren!

Så kom dommen. Etter å ha studert bildene, og pirket i tennene mine konkluderte tannlegen min med at tennene mine aldri hadde vært bedre. Isingen i jekselen skyldtes for hard tannkost, slik at tannkjøttet var presset ned litt.

Jeg lot som om dette ikke overasket meg, men inni meg boblet jeg av glede! Jeg følte at jeg svevet ut av lokalet. Ingen tortur, og et helt år til neste gang!Voksne får ikke premie hos tannlegen, men man kan kjøpe en til seg selv. Det gjorde jeg. Turen gikk til Havna Interiør sammen med to andre koselige familiemedlemmer, og en passende premie ble plukket ut av meg selv til meg selv. En tannkostholder fra Lene Bjerre.
Lyseblå og nydelig mot de hvite mosaikkflisene på lillebadet. Med myk tannkost i:)3 kommentarer:

 1. Hei

  Oppdaget bloggen din via en annen side, kjempe fin blogg du har. Forelsket meg litt i birmaen din jeg da - jeg elsker den katterasen. Har selv en brunmasket på snart 2 år.

  legger meg inn som følger jeg - håper du har lyst til å besøke min side også.

  Ps ! Klart voksne trenger premie for å ha vært flink hos tannlegen ;-) og premien var kjempefin.
  lønner seg å være flink...

  Ha en fin dag
  Hilsen Anita S

  SvarSlett
 2. Jøss, så heldig du er. Godt du ikke hadde hull, når du virkelig trodde du hadde hull. Jeg skønner godt at du måtte ha deg en liten premie. Jeg skal selv til tannlegen i begynnelsen av neste måned, og jeg gruer meg noe så vannvittig. Tror ikke jeg fortjener noen premie, for jeg vet at det er noe galt der inne. Buhu.

  Så sprøtt å lese om den damen som ble funnet, det som du skrev om i kommentaren hos meg. Nei fytti så rått. Skjønner godt at du ikke slipper ut barna dine sånn helt uten videre. Her hos oss må vi velge å ikke la oss affisere. Det ser ut pr. i dag som de har tatt riktig mann. Så da er sjansen for at det skjer igjen minimal.

  Ha en fin torsdagskveld. Klem Minmill

  SvarSlett
 3. Velfortjent og lekker premie! :)

  Takk for hyggelig kommentar! Ja, det er visst noe magisk med tavler. ;) Visste det ikke før, men kjekt at ungene satte så stor pris på den! Lykke til med din tavle!

  Jeg er forresten fra Åsane, men sviktet bydelen for maaange år siden. Hadde imidlertid en veldig fin barndom der. :)

  SvarSlett