onsdag 18. november 2009

Mye lekkert i butikkene nå!

Jeg var på en liten handletur i dag, for å kjøpe presang til min kjære som har bursdag i morgen. Etter å ha trålet herrebutikkene og funnet noen fine plagg til jubilanten, måtte jeg ha meg en tur på Gullgruven. Der er to av mine yndlingsbutikker, Home & Cottage og Farmors hus.
Jeg skulle bare kikke litt, men da jeg fant et zinklysfat til halv pris hos Farmors hus unnet jeg meg det (og den søte fuglen). Det er heller ikke lett å gå fra Home & Cottage uten å kjøpe et bitteliten ting, så jeg fant noen søte telys som passet fint på zinkfatet.
...........og en nydelig liten linbrikke, til å ha under fatet.


Dessverre mangler de dyrebutikk på Gullgruven. Jeg hadde ikke lyst til å vikle meg inn i rushtrafikken, så jeg måtte kjøpe noe "krisekattemat" i matbutikken. Lillepus syntes ikke dette var lekkert. Han stod lenge og luktet på maten. Etterpå laget han en merkelig fnyselyd. Han har en finslig nese, men det får meg til å undre på hva de putter i denne kattematen...

1 kommentar:

  1. Så fine ting du fant--og jeg har samme kopp-og har faktisk lurt på om jeg skulle plante en svibel i den, din ble i alle fall veldig søt;) Kjempefine luer du hadde heklet i innlegget under;)
    Ønsker deg en god søndag!

    SvarSlett