fredag 6. november 2009

Hekling og små puslerier

Ute er det kaldt, og vi prøver å gjøre det koselig inne. Om sommeren pleier jeg å ta ned gardiner i stuen for å slippe inn naturen og lyset. Nå har jeg hengt opp nye blenda-hvite gardiner. Selv om de er lyse "luner" de godt.

Den vesle Birmaen vår misliker kulde like mye som pingvinen Pablo. Han er ute toppen fem minutter for dagen, og jeg vurderer å hekle en liten genser til ham:)

I dag har jeg kost meg med nye interiørblader, og hekling. Jeg er avhengig av leggvarmere på denne av året, så nå driver jeg og hekler meg et par svarte med grønne blomster.


Lysslynge i Norgesglass er koselig å ha i vinduskarmen. Jeg fant en vakker slynge med perler og lys på Plantasjen.Minstemann har vært hjemme med feber hele uken. Da er det godt å ha en liten myk og varm venn som er svært interessert i alt man gjør.
Veeeeldig interessert!98, 99, 100! "Den som ikke har gjemt seg nå, den skal stå!" Ja, denne fantastiske katten kan du faktisk leke gjemsel med. Til barnas store begeistring! Ikke rart de elsker ham.Hvitt og lyseblått er behagelig for øyet!
Det er iskaldt, men utrolig nok er hagen full av Queen Elizabeth roser. Deilig med roseduft i huset selv om vi er i november.

Mitt siste lille maleprosjekt, speilet i stuen.
Det var godt å få det hvitifisert. Veggen ble "lettere" nå.


Speilet før det ble malt. Målet er å få malt både skap og spisestue før jul.


4 kommentarer:

 1. Hei på deg, det var lenge siden nå. For en råskjønn pusekatt. Speilet ble kjempefint, tror nok du kommer i mål til jul. Jeg skal male to stuer, og tror absolutt jeg ikke klarer det før jul. Vår pus er heller ikke så glad i kulden, strikkegenser var en kjempegod ide. Ha en fin helg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Så mange fine bilder! Koselig med en titt hos deg! leggvarmerne ser stilige ut, og gode og varme!

  Likte godt norgesglass med lysslynge, smart! : )

  Kjempesøt pus, så ut som en stor pelspute, sikkert myk og god!

  Ønsker deg ei flott helg!

  - Hilde

  SvarSlett
 3. Oi, jammen ble det forandring på hele stua bare ved å male speilen. Det ble skikkelig fint!!!

  SvarSlett