mandag 16. januar 2012

Ingen skader etter stormen..

Denne helgen har vi endelig fått vært på hytten! Godt å få sjekket at alt står bra til med den . Det har jo stormet voldsomt i dette området. Gleder meg til våren! Ser at vi fremdeles har litt oppryddingsarbeid igjen utenfor hytten. Planker etter gammelt bad og kjøkken..

Molly var med på hytten for første gang denne helgen. Hun storkoste seg. Deilig å løpe fritt rundt, og  mange spennende lukter. Møte med hjort! Et paradis for en eventyrlysten valp!
Jeg fikk også malt litt. Det er fremdeles mye malearbeid innvendig som gjenstår. Rekkverket til hemsen, som du ser på bildet.. Det skal gjøres neste gang. Til sommeren skal det gigantiske taket males.

Støtten til drageren ble jeg ferdig med. To omganger med kvistlakk, to strøk med sperrgrunning og to strøk med 80 glans. Det er oppskriften på lys hvit hyttedrøm! Noen av veggene har riktignok fått hvit panellakk. Kombinasjonen blir bra. Men taket skal males. Det har vi blitt enige om:)


På hjemturen måtte vi stoppe og ta et bilde av denne nydelige flokken! Det beste med hytten er at vi kommer så tett på naturen, og det gir meg ro i sjelen.

P.s jeg lurer på om blogger tuller igjen. Eller kanskje det er bloggen min som er blitt skrullete.
 Jeg får ikke lest kommentarer, og heller ikke kommentert hos alle..
Uansett..
                                   Ønsker alle en god ukestart!

1 kommentar: