onsdag 22. september 2010

Lyng og roser - kaker og kalas!To helger på rad nå har vi hatt kalas, og feiret de to barna våre. Besøkene har vært utsatt lenge pga ferie og sykdom. Det er koselig å samle familien rundt et stort bord. Barnebesøkene forrige helg må jeg nok heller beskrive mer som hektisk. Prinsessen vår som er blitt 10 har kreative skjønne klassevenninner og de organiserte heldigvis mye selv. Guttebesøket burde vi nok fått medalje for å holde. Femten 7-åringer rundt bordet er ekstremsport. Jeg har også oppdaget at jeg har en meget rolig sønn, eller er en kløpper i å oppdra barn.... Mest sannsynlig det første.


Roser og lyng - en nydelig kombinasjon!Bursdagsenglene!


Kjuagutten min! Hatten fikk han i gave, og passet perfekt til en sjarmør.

Lillepus er barnas favoritt, godlynt som han er.


Men da alle de små guttene føk rundt i huset på søndag søkte han etter en stund dekning i strikkekurven... Sommerens heklearbeid som aldri ble ferdig er mykt og deilig for gamle pus.


Gjett om denne damen skal slappe av i helgen!

Ser det er meldt fint vær også. Jippi!

5 kommentarer:

 1. Hei så koseleg at du la igjen kommentar. Eg har køyrt forbi huset ditt mange gongar. Veldig fint. Om du kikkar på andre sida av fjorden på eit kvitt hus høgt oppe heilt bak ved fjellet, ja så ser du vårt hus :-) Du ser det lett etter at vi malte det kvitt.

  Legg meg forøvrig til som følger :-)

  SvarSlett
 2. Så vakkert dekket bord, nydelige blomsterdekrasjoner. Lekre kaker,bursdagsgjestene koste seg tror jeg<3

  SvarSlett
 3. Så gøy Torill!! Da skal jeg ut på altanen med kikkerten og speide etter huset ditt!

  SvarSlett