søndag 4. november 2012

"Solei" Design: Inger Waage for Stavangerflint


Miks av nytt og gammelt. Slik jeg liker det. Elsker mine siste Inger Waage funn! Utrolig søtt mønster. Nyydelig gulfarge. I bruktbutikken hadde de et helt servise, men mye var veldig slitt, så jeg tok bare med meg skålen og det lille fatet som var i perfekt stand.. Jeg er blitt kresen når det gjelder mine funn:) Perfekt til påskesnop tenkte jeg.

Jeg koser meg med å pynte med mine siste funn! Ta "kos" UFORDRINGEN HOS NIB du også!

Ønsker alle en god søndag og en fin ny uke!


10 kommentarer:

 1. Veldig fint! Alt passet så godt sammen, deilige farger.
  Jeg har også blitt mer kresen på bruktfunnene mine, har vel lært at jeg har tatt med litt for mye hjem :)
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 2. Enig med deg, det er fint å blande gammelt og nytt! Jeg ønsker deg en finfin ny uke :)

  SvarSlett
 3. Så artig, såg flere slike fat på bruktbutikken i går ;0)
  Veldig fint sett, herlege farger :0)
  Kjempe fint å mixe gammalt m nytt!!

  Fi, fin dag til deg!

  Klem ib

  SvarSlett
 4. This approach around focus on highlights identifies Chanel spectacles beyond less expensive marks and additionally fake breitling ensures huge utilize, consolation, and additionally gratification. All the spectacles really are one of the more low-priced new ways to acquire a replica handbags beautiful want to a fabulous armoire. Check here the area about Chanel spectacles and additionally rolex replica you can see which usually most of the natural splendor seriously isn't working surface huge. The goal of making use of spectacles has gone over having u . s . check wonderful and additionally chanel replica cup in the form of state expression. Chanel spectacles provide you with UV cover for use on your loving from the undesirable sun light right from chanel replica the sun, and certain fashions are likewise attainable by means of polarized webpage to assist you to hinder glare. Making use of ideal sterile spectacles the moment on the sun's light won't only aid in hinder marring dior replica any loving even any view, the can equally reduce wrinkling in the loving resulting from squinting. At the same time Chanel spectacles really are sought after just by girls, varieties, all the accomplished and additionally gucci replica superior population honored all over, they are simply a well liked of united states simple peasants additionally.

  SvarSlett