onsdag 24. oktober 2012

"Ny" hems på hytten

Litt dårlige bilder tatt med mobil, men dette er altså hemsen på hytten. Den har aldri vært noe særlig brukt, da den var en mørk mørk hule i gulnet furu. Nå har vi tatt et oppgjør med furuen! Vegger og tak malt i hvit høyglans for å reflektere lyset.
Gulvet er slipt ned. Heldigvis var det ubehandlet og ikke lakket, så jobben gikk ganske greit. Vi leide en stor industrisliper, og resultatet ble bra.

Snekkere holder nå på å sette inn trapp, for vi har bare en enkel trappestige. Her kan man se jobben som gjenstår  i stuen. Taket og høyveggen! 

Så fint med lyse furugulv. Deilig å gå på.

Kottdører satt inn. Alltid kjekt med oppbevaringsplass.Vi behandlet gulvet med hvit olje. Liker det kalkede utseende. Fin kontrast til veggene i hvit høyglans, og man beholder den koselige lune hyttefølelsen. Nå kan  hemsen innredes. Det er belønningen for strevet:) Det blir gjesterom/stue til barna. Så kan de voksne få stuen i første etage for seg selv;)


Når det gjelder interiøret som skal på plass, er det en ting som er sikkert. Denne! Louis Poulsen, Doo Wop skal henge over vinduet. Elsker den!


Ha en fin dag!15 kommentarer:

 1. Stor flott hems, med lyst og lekkert gulv. Kommer nok til å bli kjempe bra når den er ferdig. Og den lampa var stilig ♡

  SvarSlett
 2. Wow, så lekkert! Tenker det skal bli flott der oppe :) Gleder meg til å se det ferdig innredet.
  Og for en søt golden retrivervalp jeg ser på siden her. Regner med den er deres? :)

  Ønsker deg en god uke videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja goldenjenta er vår. Liten baby på bildet, nå er hun et år:)

   Slett
 3. Så flott hemsen ble, og ja det kommer ei tid da man vil ha stua for seg selv:) Vi bygde anneks på hytta vi, da er ungdommene tom i et annet hus, ja bare om natta altså;)
  Fine katten, men jeg liker jo Molly best da....for hun er hund hun:)Lykke til med furuoppgjøret i hyttestua, vi har også malt hele hytta,men mangler deler av tak og gulv:)
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Og du, si fra om dere kommer til Trondheim...på hundeutstilling kanksje, da må vi treffes:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Live Net Tv is capable Live NetTV APK of supplying online TV channels Check this Website in groups which concession of Sports Entertainment Download Live NetTV News Cooking Music Kids.

  SvarSlett