lørdag 8. september 2012

Vårt nye familiemedlem♥

I morgen skjer det! Endelig får vi pus i hus! Et kattemenneske klarer seg ikke lenge uten . Da vår kjære birma Lillepus døde av kreft 12 år gammel, var jeg knust. Nå skal Molly få en ny liten pusevenn. En Hellig Birma. Vakreste katterase i verden, med nydelige safirblå øyne. En lillatabby masket engel!


                                                                      MIO♥
9 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  Hverdagen er altså blitt så travel at det har blitt null blogging og null kommentering også..Men glimter jo til i ny og ne da;o)
  Så søt pusekatt! Jeg ønsker meg en katt..Men litt allergi og sånn her i huset..Vet ikke om jeg våger..

  Vi har godt utvalg av happylights i butikken, det er så utrolig mange fine fargekombinasjoner!
  Du må ta deg en tur:) Har du sett facebooksiden til butikken, forresten? Legger ut nytt der:)
  Skal du på bloggfrokost? Har meldt meg på i siste liten, jeg da;)

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så dumt med allergi, og katteallergi skal man ikke spøke med. Da blir eneste alternativ nakenkatt. Men det er ikke så mange som faller for dem.. De ser litt skumle ut:) Å da skal jeg ta turen til den fine butikken deres! Jeg skulle jo egentlig på bloggefrokost, men så viste det seg at den krasjet med hundeutstillingen vi skal på:( Det var veldig kjedelig. Dere får det sikkert kjempekjekt!

   Slett
 2. Fin Mio...

  SV; Oswaldpusen i bildet har jeg enda, det er Margot, bulla mi, jeg savner så fælt...snart 1 år har gått :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja jeg tenkte på søte Margot. Husker så godt når det skjedde. Klem!!

   Slett
 3. Søteste lille kattepusen, kan tenke meg at Molly får litt konkurranse da :)
  Nydelige øyne.

  SvarSlett