søndag 22. april 2012

Turi-design: Elvira

Jeg har fått et nytt eksemplar til samlingen min. Mønsterert er spesielt fordi det skiller seg fra andre Turi-design. Nydelig rosafarge i mønsteret!


Elvira har samme form som Annemarie. Dvs perfekt for kakao med MASSE krem eller marshmallows. Kaloribombe, eller som jeg velger å kalle den, styrkedrikk;)


Ellers har "vi" jobbet med vedlikehold denne helgen. Husker snekkeren frarådet oss mønekryss, nå vet vi hvorfor... Uansett, nå er de skinnende hvite igjen og klar for maling. Vi tar en vegg hvert år. Denne gangen er det sørveggen sin tur, der står det mest på. Så vi har mye godt arbeid der.


Mandag i morgen.
Ønsker alle en god ukestart!

13 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så koselig med et nytt fjes inne hos meg :)
  Velkommen som følger, det setter jeg stor pris på!
  Var mye fint og stilig inne hos deg!
  Legger meg til her ;)
  Smeg kjøleskapet ditt var råflott!!!
  fin uke til deg!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 2. Hei! Ikke lenge til vi også ( jeg og naboene) skal begynne å vaske Annekset utvendig før maling i sommer. Kan ikke si jeg gleder meg og grunnen er at jeg hater å stå i stige, er så redd for å dette ned. Men må man, så må man, er det ikke det de sier? Fin ny uke til deg! :)

  SvarSlett
 3. Elvira er min favoritt også :D Er dette tekoppen? den så større ut enn kaffekoppene jeg har :) Fin søndagskveld til deg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var derfor jeg kjente igjen mønsteret. Hadde sett det hos deg, og syntes det var så nydelig:) Tipper dette er tekoppen ja!

   Slett
 4. De koppene har mormor så de har jeg mange gode minner fra:) Nydelig vofse da:)
  Klem Julie

  SvarSlett
 5. Så fin den var! Grattis! Og lykke til med sørveggen! Her er det grunnmuren som står for tur... Røft nok det... Pluss en vegg på hytten som må byttes.. Ferie på hytten du liksom... Klem

  SvarSlett