torsdag 22. mars 2012

Våren og en liten påskehare har kommet til Fjordlykkehuset!

Jeg tusler rundt og gjør det vårlig hjemme. Det er deilig at vi har våren og sommeren foran oss!

Minstemann har stått for dekorasjon på veggen. Hver dag de siste minuttene når han venter på å bli hentet på SFO lager han et vakkert hjerte til meg. Det er så skjønt! De ansatte sier han er usedvanlig snill for å være gutt. Nå skryter jeg hemningsløst her.. Men alle mammaer har lov til det:)
Verdens snilleste foreldre har jeg også! Jeg kom hjem etter en lang kveld med foreldremøter, og et nydelig pyntet bord møtte meg.

Herlig bukett med  tulipaner. De hadde satt barnevakt, så egentlig var det jeg som skulle kjøpt tulipaner til dem!

Og skjønn porselenskanin! Jeg samler på gamle dyreporselensfigurer, og mamma tenker alltid på meg når hun kommer over slike.


Andre søte ting vi dekorere med:) Molly sin første rosett. Snart er det ny utstilling, og vi trener en gang i uken sammen med andre goldeneiere. Det er sosialt, og ikke minst kjekt for hundene. Molly er så happy når hun skjønner vi er på vei for å treffe "gjengen".

Nå ligger hun på terassen og snuser inn vårluft. Lytter til bølgeskvulp og drømmer om å bade. Hun vil helst bare kaste seg ut i fjorden, men jeg tenker vi venter til det blir litt varmere.

Ha en fin dag alle sammen!


5 kommentarer:

 1. Så fint pyntet kjøkkenbord! Likte veldig godt alle de hjertene bak der, skjønner godt du blir glad for dem. Ja, det er deilig med den fine tiden vi er inne i nå! 16 grader og sol i Halden i dag, rene sommerværet for en finnmarking som meg! :) Fin kveld til deg også. :) Skjønn ho Molly e! :)

  SvarSlett
 2. Nydelig påskepyntet bord. Må leite litt i skapet og finne frem påskepynt. I dag har vi plantet påskeliljer og stemorsblomster i to krukker utenfor.Må begynne forsiktig.

  SvarSlett
 3. Så herlige hjerter han lager!! Det smelter et mammahjerte!!

  SvarSlett
 4. Deilig med vår og lysere dager, så skjønn en liten gutt som lager så fine perle hjerter :D God helg!

  SvarSlett
 5. Så utrolig fine hjerter!! superfine mammagaver! Ja nå kommer våren her også. I morgen skal jeg spa bort den siste snøen på verandaen. Superfine mokkakopper du har på hytta også. Finfin helg til deg :)

  SvarSlett