søndag 11. desember 2011

Minipepperkakehus!

I år følger jeg pepperkakehustrenden, så her er vårt minihus!

Stjerner har landet på taket.

Ellers har vi tent tre lys i dag.

Hjelpe meg! Tre lys! Det betyr.. Jeg får det snart travelt! Tror jeg gjør som Molly.
Gjemmer meg i nisseluen og later som ingenting;)

Får du det hektisk de siste dagene før jul, eller har du alt under kontroll?

10 kommentarer:

 1. Å herregud så nydelig fin ei Molly-så stor ho e blitt! Var jo vakkert bildet nedenfor med labbene på bortkanten og veldig interessert i hva som var på bordet- smelt...jeg er definitivt ikke i rute med vasking og baking, men gavene er stort sett i boks- men jul blir det lell;) kos dere med Mollygullet og førjulstiden;) klem fra Vera

  SvarSlett
 2. For et skjønt pepperkakehus!! Og herlig bilde av Molly med nisselua godt trekt ned:)
  Her er vi vel stort sett i rute mht jul og julefeiring. De aller fleste gavene er kjøpt og pakket inn, og siden vi hiver oss i bilen for å dra oppover til mamma og pappa for jule- og nyttårsfeiring, blir ikke hele huset vaska ned;) Må prøve å senke skuldrene og nyte disse koselige førjulsdagene- det blir jul likevel, vet du:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Den porselensreven er så innmari søtnos assa. Er det et funn? Eller er den "nymotens"? ;)

  SvarSlett
 4. Som sagt: Det pepperkakehuset er til å spise opp! (Molly også...)

  SvarSlett
 5. Molly er nydelig, og pepperkakehuset var flott! Veldig smart å bare laget et lite et. Jeg kan faktisk bare se fordeler med det. Kanskje det blir et pepperkakehus her likevel, eller så får jeg nøye meg med elge-kakene mine.

  Ha en god 12.desember! :))

  SvarSlett
 6. Så stor Molly har blitt. Framleis like søt og fin, også med nisselue.

  Fint pepperkakehus. Eg har ikkje komt igang enno, men det må vel skje snart...

  SvarSlett