torsdag 15. desember 2011

Min form for hjortejakt♥

Jeg har lenge ønsket meg en gammel porselenshjort. De vakre dyrene fascinerer meg. Synes det er helt magisk å møte på store flokker av dem på vei til hytten. Jeg innrømmer gjerne at jeg sliter litt med å høre mine kollegaer skryte av sine jakthistorier. Jeg jobber litt ute i periferien..  Bakerst i en hylle i bruktbutikken stod den. Endelig fant jeg deg! Se så nydelig!

Min lille samling:)

"Gjem deg bak trærne lille venn!"


5 kommentarer:

 1. Herlig nostalgi! Så søt den er:o)

  Ser du fikk dreis på lussekattene du også! Nam nam:) God fornøyelse i morgen(?) :o)

  KLem, Marte

  SvarSlett
 2. Så søt!! Sitter har og lurer på om jeg ikke har sett noen som ligner hjemme hos mamma og pappa, innerst inne i et skap? Hmmmm, det må utforskes i julen:)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Fine fine hjorten :) Så koselig selskap den har, de der har det godt hos dere :)
  Klemmer

  SvarSlett