mandag 11. april 2011

To gode venner!


Om ikke lenge kan jeg vise dere bilder av flunkende nytt kjøkken og bad på hytten. Nå venter vi bare på benkeplaten og batteriene. På badet skal det bare fuges, så er vi i mål der også.  Det blir røde detaljer her som hjemme. Både jeg og min kjære synes det er stilig, så da går vi for det:) Smegen har fått selskap av rød Dualit toaster.
(Oj, sjekk ut sebraen som tar bildet. Shiny den Smegen..)

Røde detaljer blir gjennomgående tema i hytten, hvor det ellers blir hvitt på hvitt i ulike teksturer, glans og nyanser. Rundtømmerpanel er malt i høyglans på kjøkkenet, og i stuen skal den behandles med hvit panellakk. Gulvet skal slipes ned og behandles med hvit olje. Både på kjøkken og bad blir det elegant minimalisme fra Gustavsbergs serie "Coloric".Her hjemme skjer det ikke så mye. Alle venter på solen.Håper den kommer snart, så vi kan krype ut av hiet vårt!

HA EN FLOTT UKESTART!


5 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Gleder meg til å se bilder av det ferdige resuultatet *smile*

  ...og herlige pusen også...hihi...Ferdinand-pusen min elsker også å krabbe inni poser og sånn....*smile*

  Ønsker deg en flott ny uke!
  klem fra meg

  SvarSlett
 2. Åh, gleder meg til å se bilder av hvordan det blir på hytta deres! Tipper det blir knallstilig med alt det hvite og de røde detaljene. Kjenner det kribler litt når det gjelder hytteprosjekter, regner med at det blir noen arbeidsdager der i løpet av påsken. Må hive oss rundt nå, hvis vi i det hele tatt skal ha en ørliten sjanse til å komme oss i hus denne sommeren;)
  Herlige bilder av pusen!! :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Kattar er så artig å ta bilete av, skulle gjerne hatt ein sjølv hadde det ikkje vore allergiske fam.medl.

  Likar Smeg-kjøleskapet, men er ikkje det veldig dyrt til å ha det på ei hytte? Eg veit ikkje prisen, det ser berre dyrt ut ;-)

  Likar raudt og kvitt, særleg raudt med kvite prikkar.

  Vi hadde så fin helg, men det forsvann fort. Har du hageplanar for i år?

  SvarSlett
 4. Hei for en fin pus i pose! den røde risteren (dualit) stå høyt på ønskeisten i det Fønixske hjem
  Merker meg også det tøffe koveret til Bjørn Mildes siste skive på siden der, ryktene sier at dette er feiende flott bergens rock!

  klem å på gjensyn!
  Fønix

  SvarSlett