torsdag 7. april 2011

Nib utfordring april: "Gjør det selv"


Endelig har jeg lært meg å hekle hexagon! Liten løper på hvitmalt krakk med litt påskepynt- koselig!De nydelige påskeeggene har jeg fått av snille mamma, og vasen/lysestaken er fra helgens loppis.Der fant jeg også de søte små gule emaljefatene.Norsk design fra 50-tallet. Emalox. Passet så fint med fargen nå da:)
Det nærmer seg påske.

Jeg gleder meg!


Les mer om Nib-utfordringen her

11 kommentarer:

 1. Hei på deg!*smile*

  ...jeg er ny her inne hos deg jeg-men så mye fint da! Herlige de heksagonene du har heklet-tror jeg må lære meg å gjøre sånn...ønsker meg et sengeteppe eller pledd...*blunkesmil*

  ..masse fint her-også den nydelige pusen i headeren din også!*smile*

  Ønsker deg en flott dag videre!

  SvarSlett
 2. Heisveis...:)
  takk for hyggelig besøk av deg...nei er ikke det samme med nye ting.Men er greit om jeg finner nye ting på loppis...for da har noen ande hatt det før meg...og har sjel med seg:):)Jeg er litt rar der:)
  Koselige egg....og flink du er og hekle.Vil lære meg det jeg og:)
  ha en kos vårdag...
  klemklem

  SvarSlett
 3. Wow hexagon, det var utrolig stilig!! Koselige loppisfunn :))
  God klem

  SvarSlett
 4. sååå nydelig!!! Og jeg ser du er viderekommen i hekling! Jeg har såvidt begynt.. du har en utrolig herlig blogg forresten ;);)

  SvarSlett