fredag 1. april 2011

LoppemarkedDRAMA..


Jeg har jo vist bilder av den tøffe retrolampen jeg fant på loppis forrige helg. Men jeg fant noe annet nydelig også. Denne skjønne Figgjo potetskålen. Den ser helt ubrukt ut.  Det er Turi-design, serien heter Maja. Et riktig gladmønster i herlige farger.


Det var bare flaks at jeg fikk kjøpt den. Det hadde dannet seg en lang kø utenfor loppemarkedet. Da de åpnet dørene presset folk seg framover, og datteren min ble revet overende av to damer.
De to damene løp mot noen krystallglass og begynte å krangle om dem. De enset ikke datteren min som lå i en pøl på golvet. Så skjer det..


En dame sier bestemt : "Det står 200 kr på denne." Jeg gir 100 for den!" Hun smeller den flotte skålen i bordet. Hjelpe meg, skal hun få den så billig, tenker jeg. Så gjør jeg noe jeg vanligvis ikke tør..
"JEG tar den for 200 kr!" roper jeg. SOLGT er det noen som roper tilbake, og så står jeg med den nydeligste Figgjoskålen i armene.  Moro!


Lillepus fikk seg skål også. Stavangerflint. Mønsteret heter Viola. Ikke noe drama rundt det funnet. Koselig med slike matskåler til pus i stedet for de vanlige katteskålene."Hadde vært enda koseligere med fisk i skålen mamma," tenker sikkert Lillepus.

I morgen blir det muligens loppis igjen. Litt flere loppemarkeder i Bergen denne helgen, så da blir sikkert folk litt mere spredt. Men det var jo litt gøysi med actionloppis også:)

                                       Ha en fin helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Heia Fjordlykke:)
  Å så fine skåler du har funnet-heldige du:)
  Ja noen er helt gale på loppis-bra du var "tøff" og kapret skålen:)
  Heldige søte pusen din som fikk seg ny skål hos matmor.
  Ha en fin dag-spent om du finner noe fint på loppis i dag. Skal følge med:)
  Vera i Vilmershus

  SvarSlett
 2. Loppemarkeddrama er ingen spøk! Trodde bare det var i Oslo de var så gale :-) Gratulerer med "budrunden" - flott terrin! I et ettertraktet mønster også. Og så vakker skål til den vakre pusen.

  SvarSlett