fredag 15. april 2011

I påskemodus!Nå kjenner jeg at kroppen skriker etter ferie. Tykke rettebunker og eviglange møter har gjort sitt. Når man jobber i skolen er det ikke selve undervisningen som er den tyngste delen av jobben. Undervisningen og arbeidet med elevene er det kjekke. Det er alt det andre som er ...  I`ll say no more...Det kjennes ut som om hjernen har løsnet litt. Men jeg tenker den fester seg igjen nå når ferien trer i kraft:)


Alle stiler er rettet og delt ut. Nå skal jeg lese annen litteratur, uten å måtte markere med rødt. Det skal bli deilig! Årets påskelitteratur blir Brudereisen, av Marieke Van Der Pol.

Mellom GG, Maileg og Kremmerhussaker har jeg selvfølgelig sneket inn litt vintage. Tefatet med påskegul kant, er Stavangerflint. Skulle gjerne hatt hele serviset. Det hadde vært nydelig til påske:)
'

Men det skjønneste egget er dette! "Jeg er SÅ elendig på å sy!", sa min datter til meg, med tårer i øynene.
Hun tviholdt på noe i knytteneven. Da jeg spurte henne hva hun hadde i hånden. Sa hun: "Du kommer ikke til å like det, det er fælt". Så åpnet hun knytteneven, og dette lyste mot meg. Verdens SKJØNNESTE filtegg, med nydelige sting. Gullet mitt smilte da jeg sa at det var det vakreste egget, og måtte få hedersplass.

Nå blir det fokus på familie, og MASSE kos!GOD PÅSKE!

KLEM FRA MEG!

1 kommentar:

  1. Så mye fin påskepynt, og spesielt filtegget! Det er så koselig med pynten barna lager!!! Veldig trivelig at du vil følge bloggen min! Tusen takk for titten her inne, jeg titter gjerne innom igjen snart! God Påske!

    Klem fra Hanne

    SvarSlett