fredag 18. februar 2011

Nytt Turi-design funn: "Mons og Mille"


I går svingte jeg innom min lokale bruktbutikk, og fant denne nydelige lille syltetøykrukken. Detaljer i utrolig skjønne farger. Rosa og gult!


Alt er så forseggjort! Krukken manglet dessverre lokk, men ellers helt blank og fin uten skader. Så jeg klarte ikke å gå i fra den. Jeg fikk til og med prutet den ned i halv pris. Gøy!

Ønsker alle en riktig god og avslappende helg!

5 kommentarer:

 1. Hei,

  For en nydelig pus og koselig blogg du har! Hit kommer jeg gjerne tilbake:)

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg :-)

  Denne va veldig søt -har du fleire ting i samme serie?

  Birmaen din er jo og kjempeskjønn!!! Kossen holde du han så lys å fin i ansiktet? Gutten min er "alltid" sort rundt nesen og litt i øynene.. Men blir sur når eg prøve å fjerna det...

  Men fine er de likevel!! Fortsatt god helg :-)

  SvarSlett
 3. Heisann! :) så koselig at du tittet innom bloggen min...

  Likte veldig godt Turi-designet. Kanskje jeg finner noe på bruktsjappen her i byen en dag. Da blir det å ta det med hjem. De var veldig koselige og fine.

  Ha en flott kommende uke! :)

  klem

  SvarSlett
 4. "Kjekt" å høra at du og har samma problemet med pusen.. Men min liker dessverre ikkje å bli bært og dulla med. Han elsker å bli kosta. Han liker godt å ligge inntil meg, -men ikke i fanget :-( Å iallefall ikke å bli bært! Har kansje noe med at jeg kjøpte han to år gammel? Fra en som ikke kunne ha ham... Å då hadde vi allerede "sjefen" Lucie i hus... Han fyller forresten 7 år på tirsdag!! Hun blir 6 i neste mnd... Elsker dyr!!

  SvarSlett