søndag 17. oktober 2010

Bulbino


Ute herjer høsten, men jeg pynter med roser fremdeles. Her i de søte Kahler vasene "Bulbino", designet av Jeanette List Amstrup.

Ha en fantastisk uke alle sammen!
Klem!

4 kommentarer:

 1. Hei, og 1000 takk for kommentar på bloggen min :)

  Anemone ligg ikkje på Øyrane. Du kjøre forbi, tar te høgre i rundkjøringa oppi bakken etter øyrane. So kjøre du rett fram, forbi to kiwi butikka (med leit lite stykke mellom), Og då har du Anemone på høgre hand ca. 100 meter etter andre kiwi butikk :)

  Absolutt verdt eit besøk. Koselig betjening, og maaasssssee fint frå Green Gate :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Elsker de vasene! Så kjekt med hytte da. Oppussing er stress, men alt er godt og glømt når en er ferdig! ;)

  Takk for fin kommentar inne hos meg! Setter stor pris på det! Ha en finfin uke!

  SvarSlett
 3. Elsker roser, og disse vasene var utrolig flotte! Høsten er min favoritt-årstid...
  Inviterer deg til på bli med på min lille Giwe-Away på bloggen min!
  Klem Liv Johanne

  SvarSlett
 4. Roser er nydelige alle årstider! :) Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, setter stor pris på det. Mener å huske at lyshuset fra H&C kostet 249,-! Jeg synes det var så fint med at det var litt annerledes enn de fleste andre jeg har sett. Ellers har dem jo utrolig mye annet fint på H&C da, drømmebutikken! :)

  Ha en fin uke!

  klem Frøken H

  SvarSlett