torsdag 21. oktober 2010

Ble lykkelig eier av et nydelig rødt smeg i dag!


Endelig!!!! I mange år har jeg ønsket meg et smeg kjøleskap til hytten. Nå har vi revet ut det gamle kjøkkenet, og tråler kjøkkenbutikker. Men kjøleskapet kjøpte vi i dag. Det blir definitivt hvitt høyglanskjøkken, og da synes jeg det passer best med rødt smeg. Det blir total makeover av hytten. De gamle hvitmalte hyttemøblene
 skal ut, og nytt skal stå i stil med det nye kjøkkenet og badet. Rødt er dristig, men jeg har en mann som er veldig happy med det valget. Han synes det har blitt for mye sukkersøtt i interiøret vårt for tiden. Utrolig nok er jeg enig:) Nå sitter jeg og nyter synet av vidunderet, men om ikke så lenge er det på vei over Sognefjorden for å leve et langt og lykkelig kjøleskapsliv på hytten vår. Håper det varer like lenge som det gamle brune, ikke fullt så lekre.. 


Koser meg med inspirasjon, og lys i nye Kivilykter. Design Heikki Orvola, Marimekko.

Ha en deilig høstkveld!

8 kommentarer:

 1. Grattis! Så utrolig kult da! Et sprekt valg til hytten, ser for meg at det kommer til knallbra:) Slit`an:)
  Klem, Randi

  SvarSlett
 2. Så utrolig kult! Vi tenker også å kjøpe et smegkjøleskap etterhvert. Vi vurderer sterkt det som er mintgrønn.
  De er så kule! :-)

  ha en fin helg!

  Klem Helene

  SvarSlett
 3. MORO, gratulerer SÅ mye!! BLir creme farget på hytta vår, superhappy jeg også!!
  Du må vise oss bilder etterhvert når kjøkkenet er klart!!
  klem♥

  SvarSlett
 4. Kult kjøleskap!
  Ser at jeg må kjøpe meg det bladet jeg også. 26 sider kjøkken er greit når man pusser opp:)

  M

  SvarSlett