tirsdag 10. august 2010

Sommeren da vi dusjet ute!


På landet har man det ikke travelt. Ikke håndtverkere heller. De forhaster seg ikke, og vil bruke god tid . Badet vårt på hytten er langt i fra ferdig. Vi har toalett, så det er ikke krise, men fisefine byfolk liker å ta seg en dusj mer enn en gang i halvåret. Jeg er en av de ekstreme som er veldig avhengig av en dusj hver morgen. Derfor ble nødløsningen UTEDUSJ! Heldigvis ligger hytten vår ganske så usjenert til, så forholdene ligger godt til rette for en slik herlig forfriskende opplevelse. Har man varmt vann, en kran og lang slange er det bare å montere herligheten. Gjestene våre var litt forskrekket, men etter å ha benyttet seg av den spesielle dusjfasiliteten, var de frelst. Beste dusjopplevelse de noen gang hadde hatt! (Ingen av dem ville bli bloggifisert..)



HA DET PÅ BADET!

5 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar inne hos meg! Ja det er godt å være "Ferdig"- Ser deilig ut med en hytte også!... med dusj i det fri!!! Det blir nok ikke noe hytteliv på meg på leeenge. Huset har tatt all vår til og "income". Men det er heldigvis verdt det:)

  God natt!

  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Stilig! Skikkelig doush el natural ;) Koselig med kommentar på utestuen vår, dere er no effektiv dere også. Kjempefint på hytten deres - kjøkkenet og den deilige sofaen.

  SvarSlett
 3. For en nydelig hytte dere har :) Jeg er også helt avhengig av en dusj hver dag - noe som ofte har vært en utfordring i seilbåt..helt til vi fikk ny båt med tre dusjer, jippi!!

  Nydelige sommerbilder :)
  Takk for koselig kommentar om bordet mitt, da ble jeg så glad!
  Kjersti

  SvarSlett