mandag 30. august 2010

Japanske dukker og pappas lille melkespann


De er så søte de små japanske dukkene! Denne lille prinsen er fra
 Berthas oldebarn.


Den har fått selskap av dukken fra Kremmerhuset, og i bakgrunnen ser du pappa sitt lille melkespann. Så koselig å tenke på at han faktisk tuslet avgårde med spannet dinglende i hånden på "hente-melk-oppdrag". Norsk kultur møter japansk i stuen min!


Uheldigvis har jeg en sykdom som herjer med kroppen min nå, så i dag har jeg ryddet i den flotte medisinboksen jeg fikk av mamma. Den lyser så fint opp i hyllen på kjøkkenet. Mye triveligere å ta medisin når man har en så fin boks:)                        "Døsig mandagsklem"

5 kommentarer:

 1. Så fine ting:) Den lille prinsen var jo bare helt bedårende, og det samme var det lille melkespannet. Så koselig å få arve noe slikt da:) Lekker den medisinboksen også- men jeg håper du slipper å gjøre "grovt innhogg" i den;) God bedring!
  Klem, Randi:)

  SvarSlett
 2. fine dukker:) Utrolig søt den lille dukkeprinsen! Han likte jeg:)))

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hi hi, såååå skjønn pus da!!! Og dukkene var skjønne de også :)
  God bedring!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen inne hos meg! :) Melkespann er jo bare så fine da, har et par slike selv! Mon tro de får noen blomster oppi seg snart! ;) Kjempefint!

  Og god bedring til deg også! :) Formen min er heldigvis litt bedre i dag! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett