søndag 6. desember 2009

Hos Riviera Maison tryller de fram de vakreste pakker!

Det er koselig å pakke inn julegavene, men det kan bli litt mye. Da er det deilig med ekspeditører som ikke henviser til en pakkedisk med nitrist julepapir. Jeg storkoste meg da jeg handlet litt julegaver hos Riviera Maison. Butikken er fantastisk, og ekspeditørene tok seg tid til å lage de nydeligste pakker.


Ellers planlegger vi årets juletre her hjemme. Det skal bli selvhogget juletre i år også. Det er alltid like vanskelig å bestemme seg for pynt, men sølvkuler må vi alltid ha. I siste utgave av Vakre hjem så jeg dette bilde av en vakker og enkel juledekorasjon. Masse av sølvkuler på et gammelt fat.

Jeg laget min egen versjon. Et gammelt fat manglet jeg, men fant et keramikkfat som passet. Så nå hviler sølvkulene våre her, klar for å henges på årets juletre.


Vi har bakt berlinerkranser, og en god del ble spist opp i en fei. Men vi har et glass igjen. I morgen er planen å få laget sirupssnipper.
Den lille søte flasken vant jeg i går på vennejulebordet vårt. Vi har en morsom pakkelek som er blitt en tradisjon. Vi har stor moro med denne leken, og blir som barn igjen.. Den lille flasken inneholder blåbærlikør, som en fantastisk kreativ venninne har laget:)
Nå må morgendagen forberedes. Elevene mine skal ha prøveeksamen.
Ha en superfin uke alle sammen!4 kommentarer: