fredag 3. juli 2009

Softismaskinen på IKEA -en ordentlig humørspreder:)

Dersom du trenger å bli muntret opp, har jeg oppskriften til det. Sett deg ved softismaskenen på IKEA og du vil garantert få deg en god latter. Det gjorde jeg og min datter i går. Hva er så det morsomme? Det er alle situasjonene som oppstår i det øyeblikk folk skal lage sin egen softis. Nesten ingen klarer det. De trykker febrilsk få feile knapper, stresser og roper høylytt at maskinen er i stykker. Mange ender opp med en softis som ser ut som det skjeve tårnet i Piza. De må kaste den i seg før den faller sammen :)
Vi skulle ikke ha noe spesielt på IKEA, men da vi tuslet forbi disse sink bøttene fikk jeg en ide. Vi sliter litt med oppbevaringsløsninger på lillebadet nede, så jeg tenkte at vi kunne oppbevare håndkler i en slik bøtte.

Det så ganske greit ut. Vi trenger praktiske løsninger i familien vår....


Jeg kjøpte også en annen sink sak. Det var denne muggen. Vi skulle på besøk til mamma med en bukett etter IKEA-turen vår. Vi kjøpte en karamell bukett med roser, og satte den i muggen. Muggen passet perfekt til det koselige lyse kjøkkenet hennes.Detaljer fra mamma sitt kjøkken! mamma har mange høner på kjøkkenet sitt. Her er en av dem :)
2 kommentarer:

  1. Så flott mugge, en slik har jeg også lyst på! Rosene var også nydelige.. : ) Du er snill du, moren din er heldig som har deg.. Spesielt i denne vonde tiden!

    Håper du får en fin helg, til tross for omstendighetene..

    Klem fra meg

    SvarSlett