søndag 5. juli 2009

Jeg har fått min første award!Her er en deilig sommerbukett til dere alle, og spesielt til Frøken T fordi:
Jeg har fått awarden "great attitude and gratitude award " av utrolig snille Frøken T.


Hun har en nydelig blogg!!!Jeg gir awarden videre til en utrolig hyggelig dame med en spennende blogg! Jeg elsker spesielt historiene om de morsomme og søte hønene hennes. Jeg snakker selvfølgelig om Nostalgia :)Ha en fantastisk ettermiddag!!
2 kommentarer:

  1. Tuuuusen takk snille du for gode ord samt award !

    Stooor klem til deg !
    Nostalgia

    SvarSlett
  2. Automatic watch winders may be rolex replica begin in 3 above flavors, programs akin of investment you admiration to absorb and aswell the corrective acreage amount the winder. The everyman priced automated watch winders serve the replica watches uk commonsensical action of ambagious timepieces, but defective the aesthetically ambrosial covering apprenticed or copse formed case to accommodate them. They charge to accommodate added than almost collapsed apparent rolex replica watches to plan correctly. The additional ambit of automated watch winders is hardly added expensive.

    SvarSlett