tirsdag 30. juni 2009

stressdempende minimalistisk retro


Bambifunnet mitt passer fint på den hvite retroskjenken.

Mannen min som synes GG er litt femi, liker disse koppene fra Villeroy & Boch. De er ganske tøffe.


Jeg har nok en type "hummer og kanari" smak. Elsker koselig shabby chic og landlig stil, men har behov for funksjonalistiske soner i huset med tomme flater og stram stil. Det er her den minimalistiske retrostilen kommer inn i bildet. Mann og barn roter mye i løpet av en dag, og de minimalistiske sonene er lette å rydde. Huff, litt slemt av meg å si det da. Jeg roter jeg også, men mann og barn takler ikke så mye dill :) Så derfor fungerer minimalismen i huset som en stressdempende faktor.

2 kommentarer:

 1. Hei du!: )

  Her har jeg ikke vært før, så koselig blogg du har!! Masse fint å se på, serviset/koppene nederst på siden falt jeg pladask for, utrolig flotte.. Også ble jeg litt misunnelig på den hvite TV'en din, hihi.. Er på utkikk etter en selv til å ha på soverommet: )

  Kommer garantert tilbake og ønsker deg i mellomtiden en herlig sommerkveld!

  Klem Frk T

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Jeg ble mildt sagt gledelig overrasket når jeg så hva du har laget her, så flink du er! *er mektig imponert*, de gøye bildene også. :)

  Klem fra
  Øyvind

  SvarSlett