tirsdag 30. juni 2009

Futuristisk koffert

Om noen dager reiser vi til Kypros. Alltid deilig med ny håndveske og toalettveske når man skal ut og reise. Hvit veske er et "must" når det er sommer, så det ble denne Jouni Exclusive vesken fra City Bag:)
Det er praktisk med en svart toalettveske. Denne søte prikkete Friis toalettvesken fra City Bag skal jeg ha mine toalettsaker i.

Denne kofferten, nærmer bestemt en Cosmolite, (fra City Bag den også) står klar til å fylles med sommerklær. Den er super praktisk. Gigantisk stor, og veier ingen ting. Dette er en ordentlig mannekoffert. Den ser gal ut!!!! Jeg vil ikke bli sett med den på Flesland. Men jeg har nok ingenting å frykte. Min mann vil sikkert gjerne bli sett med den....han synes den er råkul:)
For bare 3000 kr kan du få deg en slik "spacy" koffert:)
3 kommentarer:

 1. Fantastisk koffert! Man kan bli ør i hodet av å studere den. hehe Så litt ut som et skjell men alikevel ikke.

  SvarSlett
 2. Gratulerer du er første følger på bloggen min!!
  ....And you look damn good in that hat:)

  SvarSlett
 3. Åå, så deilig med ferietur til Kypros.. Og du har virkelig valgt rette ferieuke i år, neste uke kommer jo regnet tilbake!

  Hehe, jeg syntes kofferten var stilig jeg da.. Ser ut som et gigantisk skjell! Og vi jenter trenger store og LETTE kofferter, sånn er det bare!; )

  Ønsker deg en fin kveld,

  Klem fra meg: )

  SvarSlett